fbpx

Honduras Marcala

single-originspecialty-coffee-association
Terület:La Paz - Comsa
Fekvés:1450-1700m
Pörkölés:
Ízjegyek:csokoládé, karamell, karamellás alma, licsi

250g 3 990Ft

(Egységár: 15960 Ft / kg)

Availability: Készleten (utánrendelhető)

Jellemzők

Honduras Közép-Amerika termőterületének szívében helyezkedik el. Ebben a régióban a környezeti feltételek mindig ideálisak voltak a kávé előállításához a talaj összetételének, a légköri viszonyoknak, a tengerszint feletti magasságnak és a magasan képzett gazdálkodóknak köszönhetően. Ilyen magasságokban a levegő nappal hűvösebb, éjszaka gyakran hideg, ebből adódóan a hosszú és lassú érés kiváló testet és ízeket kölcsönöz a kávécseresznyéből készült főzetnek.

A COMSA egy kávétermelő társaság a La Marcala régióban, amelynek kiemelt célja a gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi fenntarthatóság. Ennek a tételnek kiváló illata egyből megragad, a csokoládé alap mellett az édes karamell is megjelenik, viszont a leghangsúlyosabb az aszalt gyümölcs, licsi és karamellás alma ízei. Krémes testű, ideális savtartalommal, száraz feldolgozáson esett át mielőtt a Mobsterys Timi és Edina odapörkölt volna neki.

Elkészítése espressoként, vagy kotyogósban ajánlott.

A pörkölő

Mobstery
Magyarországon egyedülálló módon csak csajokként vágott bele Edina és Timi a kávé pörkölésbe, sok évnyi kávéhoz köthető tapasztalattal a hátuk mögött. A kávé hivatásukká vált, legfőbb céljuk, hogy specialty kávé alapanyagokból kihozzák a legtöbbet. Gondos odafigyeléssel minden nyers kávéból a saját termőterületére jellemző ízeket igyekeznek kihangsúlyozni.

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.

Kövess minket máshol is