fbpx
munkatársak

Rólunk

2012 óta működő munkahelyi kávégépbérlés szolgáltatásunk bővítéseként, a vásárlóinktól érkezett igény hívta életre a Koffein Roasters formációt, ami az üzleti partnereink számára jól ismert olasz kisüzemi kávéinkon túl a kedvenc magyar pörkölőinket is elérhetővé teszi számodra, otthon! Elkalauzolunk a klasszikus csokoládés ízvilágú Braziloktól egészen a magas pontszámú egzotikus specialty kávékig ezen a rengeteg meglepetést tartogató kávés felfedező úton. Tarts velünk!

A Koffein Roasters a kisüzemi pörkölőket mutatja be a közönségnek, magyart és nem magyart egyaránt. A legjobbak közül válogatunk, így egy olyan szelekciót teszünk elérhetővé, ami nélkülünk kevesek számára lenne az.

Ha egyszerűek szeretnénk lenni, azt mondanánk hogy a Koffein Roasters mindössze egy webshop. De az igazság az, hogy azok számára készült akik otthon is olyan kávé élményt szeretnének visszakapni, amit mások csak egy kávézóban kaphatnak meg.

Szeretnénk többek lenni egy webshopnál, ezért egyrészt segítünk abban, hogyan hozd ki a legtöbbet a hozzád legjobban illő kávé fajtából, másrészt átadjuk a tudást és ajánlunk eszközöket is hozzá. Segítünk felfedezni, aztán segítünk elkészíteni is.

KOFFEINSERVICE IRODA
1023 Budapest Bécsi út 3-5.

+3612061881 hello@koffeinroasters.hu

ÉRDEKEL AZ IRODAI KÁVÉGÉPBÉRLÉS?

Látogass el a Koffein Service oldalára:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.

Kövess minket máshol is