Honduras Közép-Amerika termőterületének szívében helyezkedik el. Ebben a régióban a környezeti feltételek mindig ideálisak voltak a kávé előállításához a talaj összetételének, a légköri viszonyoknak, a tengerszint feletti magasságnak és a magasan képzett gazdálkodóknak köszönhetően. Ilyen magasságokban a levegő nappal hűvösebb, éjszaka gyakran hideg, ebből adódóan a hosszú és lassú érés kiváló testet és ízeket kölcsönöz a kávécseresznyéből készült főzetnek.
A COMSA egy kávétermelő társaság a La Marcala régióban, amelynek kiemelt célja a gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi fenntarthatóság. Ennek a tételnek kiváló illata egyből megragad, a csokoládé alap mellett az édes karamell is megjelenik, viszont a leghangsúlyosabb az aszalt gyümölcs, licsi és karamellás alma ízei. Krémes testű, ideális savtartalommal, száraz feldolgozáson esett át mielőtt a Mobsterys Timi és Edina odapörkölt volna neki.
Elkészítése espressoként, vagy kotyogósban ajánlott.
Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.
© copyright 2022, Koffein Roasters