fbpx

Bialetti Mini Express kotyogós Kandinsky

db 23 990Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Jellemzők

Mini Express kotyogós kávéfőző az Arte kollekcióban, Wassily Kandinsky stílusában. Művészi tervezés és kifinomult Bialetti technológia együtt. Ajándékként is tökéletes minden absztrakt művészet iránt rajongó számára.

A Mini Express rendelkezik egy fogantyúval, amellyel a főzőlapról még forró állapotban is könnyen eltávolítható.  Az elkészült kávé közvetlenül a két espresso csészébe áramlik, melyek főzés közben már felmelegszenek. Dupla esztergálású, kiváló minőségű és polírozott alumíniumból készült. Szabadalmaztatott Bialetti biztonsági szelep. Minden hőforrásra alkalmas, kivéve az indukciós főzőlapot. Közepesen durvára őrölt kávéval ajánlatos használni. A kávéfőzőbe soha ne rakj az előírtnál több vizet, melyet ajánlunk forrón a kávéfőzőbe tölteni, hogy rövidebb ideig érje a kávéőrleményt a forró gőz.

Gáz, elektromos és kerámia főzőlapon is használható, amennyiben gáztűzhellyel használod, figyelj rá, hogy a láng ne érjen a kávéfőző oldaláig, illetve soha ne érje el a biztonsági szelepet. A szűrőtartó kosarat rakd tele kávéval, de ne tömörítsd és ne nyomd le a kávét. Mosogatógépben nem mosható.

  • Kapacitás: 2 adag
  • Szín: kék
  • Anyaga: élelmiszeripari alumínium ötvözet, porcelán
  • Használható: gáz, elektromos, kerámia főzőlapon
  • Garancia: 2 év

 

A pörkölő

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.

Kövess minket máshol is