fbpx

Bialetti Brikka kotyogós kávéfőző ÚJ

db 25 990Ft

Availability: Készleten

Jellemzők

A Bialetti Brikka gyökeresen megváltoztatja azt, ahogy eddig eszpresszót főztünk és fogyasztottunk otthon. A rendszer amit kifejlesztettek egy széles körű technológiai kutatáson alapszik és világszabadalom védi jelenleg is. Egy speciális, szabadalmaztatott nyomásszabályozó szelep egy meghatározott nyomás eléréséig visszatartja a vizet, ami a nyitás után olyan erővel préselődik át a kávén, hogy az olasz espresso kávé tetejét koronázó cremához hasonló, krémes hab képződik az ital tetején, a kávé íze pedig aromákban gazdagabb, finomabb lesz. Az ÚJ Brikka nyomásszabályozó szelepében egy szilikonmembrán segíti, hogy még krémesebb, vastagabb hab képződjön eszpresszóján, mely az új technológiával tömörebb és vastagabb lesz, kevesebb képződő buborékkal a felszínén. A legutóbbi frissítés során kialakított karcsúbb alsó tarálya lehetővé teszi a nyomáseloszlás javítását és ezzel tökéletesebbé teszi a kávéfőzés élményét. Foganytúja kiegészült egy égésgátló résszel, amely biztonságosabbá teszi a készülék használatát.
Ennek köszönhetően otthon is élvezheted a gazdag, intenzív ízű habos kávét. Közepesen durvára őrölt kávéval ajánlatos használni és a kávéfőzőbe soha ne rakj az előírtnál több vizet.

Optimális mennyiség: 2 személyes – 80 ml betöltött víz, amiből összesen 70 ml főzetet készít. Gáz, elektromos és kerámia főzőlapon is használható, amennyiben gáztűzhellyel használod, figyelj rá, hogy a láng ne érjen a kávéfőző oldaláig, illetve soha ne érje el a biztonsági szelepet. A kávéfőzővel sajnos nem lehet fél adagot készíteni, így a szűrőtartó kosarat rakd tele kávéval, de ne tömörítsd és ne nyomd le a kávét. Alumíniumból készült, mosogatógépben nem mosható.
Új modell és új design, kiváló kávés ajándéktárgyként is! Ne lepődj meg a teteje lyukas, ami a formatervezett design eleme.

  • Kapacitás: 2 adag
  • Szín: ezüst, fekete
  • Anyaga: élelmiszeripari alumínium ötvözet
  • Használható: gáz, elektromos, kerámia főzőlapon
  • Garancia: 2 év

A pörkölő

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.

Kövess minket máshol is