Arabica 50% Robusta 50%
Étcsokoládé, mogyorós keksz és nugát…mintha csak egy illatos desszert jellemzőit sorolnánk, csakhogy ezek mind fellelhetők ebben a karakteresen édes, selymes ízvilágú kávéban. A brazil arabicának köszönhetően behízelgően kiegyensúlyozott savakkal és lágysággal büszkélkedik, azonban az indiai robustától kellemesen testes.
Közepesen sötét pörkölés espresso gépben vagy automatában javasoljuk elkészítését.
A pörkölő
Koffein Roasters
Több év pörkölőpartnereinkkel közös munka után eljött az ideje, hogy az alapoktól kezünkbe vegyük a kávéink megalkotását. A zöldkávé kiválasztása egy nagyon izgalmas feladat a minták bekérésétől és a cupping folyamat meglepetéseitől kezdve az első kávészsákok megérkezéséig. Fogadjátok szeretettel az első fecskéket, amiket pörkölőmestereinkkel Gáborral és Ádámmal közösen az alapoktól álmodtunk meg nektek. Büszkeséggel tölt el minket a polcainkon sorakozva látni ezeket a csomagokat és visszaemlékezni az útra és az élményekre, amik ide vezettek.