fbpx
Labrossesstuff

Megérkeztek a Koffeinroasters tetoválások!

Emlékeztek azokra a rágós tetkókra, amit vízzel fel tudtunk ragasztani?☕

 Na ez pont olyan, csak szerintünk még menőbb és nem rágó mellé jár, hanem kávé mellé! Gondoltunk egyet, összefogtunk Kiss Kata tetováló művésszel és Labrosse Dani illusztrátorral, akik megtervezték a saját tetoválásainkat, természetesen a kávé volt az inspiráció.

Persze nem csak magunknak, hanem leginkább Nektek! Ugyanis minden 10.000 Ft feletti csomag mellé egy meglepetés tetkót küldünk! A kávé a felnőtt énünknek, a tetoválás a bennünk lakó gyereknek, ezt nevezzük mi harmóniának 🙂 

roasters tetkókHogyan használd? 

 1. Távolítsd el a vékony, áttetsző fóliát a matricáról. 
 2. A matricát helyezd a bőrödre a minta oldalával lefelé.
 3. Benedvesített szivaccsal vagy vattakoronggal vizezd be a matrica papír részét, úgy, hogy a papírt szorítsd le, hogy ne mozogjon el kb, 30 másodpercig. 
 4. Óvatosan húzd le a fehér papírt. 
 5. Várd meg, amíg teljesen megszárad a tetoválás. 

Sajnos nem végleges, de pár napig biztosan élvezheted 🙂 

Mellé ajánljuk: MEGÚJULT A BRAZIL DEAL! 

brazil specialty kávék

Itt a tavasz, úgyhogy nem csak a természet, mi is megújulunk! Egyik kedvenc csomagotok most egy új formációban jelentkezik! Ha szeretnétek kísérletezni, kíváncsiak vagytok hogyan alakulnak az ízjegyek, mitől- miben más hogy mely tájegységről érkezik a  kávébab, akkor a BRAZIL DEAL csomagunkat mindenképp be kell szereznetek! Ráadásul e mellé biztosan érkezik is egy új Roasters tetoválás is! 

Négy komoly Brazilt hoztunk össze ebben a csomagban, amelyek mindegyike más-más pörkölőben készült, illetve a zöldkávé Brazilián belül más termelők, szövetkezetek keze munkáját dicséri.

A csomag tartalmazza az alábbi tételeket: Impresso Micro Roastery Brazil Samba a Minas Gerais régióból; Coffer By Mobstery Brazil Panorama Cerrado Mineiro régióból; a Maran Coffee Brazil Fazenda Lagoa kávéja Sul de Minas területéről és a Cracker Jack Brazil Cerrado tételét, ami szintén más kistermelők munkájából származik. A közepes pörkölésű kávék mindegyike kiváló espressot ad, de tejjel is csodás elegyet alkotnak. Érdemes őket összehasonlítani azonos eszközön elkészítve, azonos körülmények mellett. A kakaós, mogyorós ízvilággal hódító klasszikus Brazil kávék szerelmeseinek must have.

NEKED VAN MÁR KOFFEINROASTER TETOVÁLÁSOD? MUTASD MEG NEKÜNK ÉS NYERJ! 

Ha már Te is kaptál Koffeinroasters tetoválást akkor mindenképp fotózd le nekünk ha feltetted, mert a Tiéd lehet egy kilós kiszerelésű India Monsooned Malabar! 

Mit kell tenned? 

 • Tedd fel a tetoválást és készíts róla egy fotót!
 • Küld el nekünk Facebook/ Instagram üzenetben, vagy töltsd fel történetedbe, esetleg posztold ki és jelölj minket (figyelem, csak a nyilvános oldalak jelöléseit látjuk, erre figyelj) 
 • Mi megosztjuk az oldalunkon és az a fotó nyer, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik! 

A fotókat április 13-ig tudjátok elkészíteni és elküldeni, a szavazás ezután a social oldalainkon folytatódik! Nyertest pedig Április 19-én hirdetünk! 

JÁTÉKSZABÁLYZAT: 

 1. A Játék neve és szervezője

A “Mutasd a Koffeinroasters tetoválásod ” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Koffeinroasters Facebook és Instagram oldal (Jede Kávé Kft JEDE KÁVÉ Kft 1023 Budapest, Bécsi út 3-5 (a továbbiakban: Szervező).

A Játékot a Koffeinroasters szervezi és bonyolítja le.

 1. A Játékban részt vevő személyek:

A Játékban részt vehet minden természetes személy aki a 14. életévét betöltötte, (továbbiakban: Játékos).

Az a Játékos, aki a 14. életévét betöltötte, de 18. életévét még nem töltötte be, vagy egyéb okból korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, a Nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a Nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen

Játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével, vagy gondnokával együtt – elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt– jogosult.

A Játékban a Koffeinroasters  – Jede Kávé Kft.,/ munkavállalói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

 1. A Játék menete: 

A Játék Instagram és Facebook oldalunkon külön zajlik. Azok a játékosok, akik a Koffeinrosters hivatalos Instagram és Facebook oldalán a nyereményjátékhoz tartozó posztban felsorolt feltételnek eleget tesznek a megadott határidőn belül, részt vesznek a játékban. A nyertest a beérkező képek alapján szavazással választjuk ki: Social oldalainkon megosztjuk a beérkező képeket, és amelyik képre a legtöbb szavazat érkezik, annak a készítője nyer. A játékos a kép vagy videó anyag beküldésével vállalja, hogy az általa küldött fotó vagy videó anyagot social felületeinken és saját reklám célra korlátlanul felhasználjuk.

 1. A Játék időtartama:

A játék 2022. 03. 24.-től  2022.04.18.-ig tart. A kép és videó anyagok beérkezési határideje 2022. 04.13. 24:00 óra. A szavazás 2022. 04.14-18. között történik. Nyertes 2022. 03. 19-én tesszük közzé a beérkező szavazatok alapján! 

A nyereményeket a Lebonyolító sorsolja ki a játékkör lezárásának másnapján a poszt alatt kommentelők közül. 

A nyeremények kisorsolása egy, a véletlenszerűség elve alapján működő programmal történik

 1. Nyeremények, nyertesek:

A Játék nyereményét a Koffeinroasters – Jede Kávé Kft  ajánlotta fel.

Nyeremény:1 db 1 kg-os India Monsooned Malabar kávé 

 – A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházhatóak.

A nyertes Instagram sztoriban hirdetjük, aki 5 napon belül köteles felvenni velünk Instagram vagy Facebook privát üzenet formájában a kapcsolatot. 

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

 • Ha nem ír privát üzenetet az Instagramon 5 napon belül. 
 • ha a Megbízott megkeresésére 5 munkanapon belül nem válaszol;
 • ha nem lehet felvenni a nyertessel e-mailben a kapcsolatot;
 • ha a nyertes úgy nyilatkozik, hogy a nyereményt nem tudja, vagy nem akarja átvenni.
 • egyértelműen bizonyítható, hogy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
 • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja;
 • jelen Játékszabályzat bármely pontját megsérti.
 1. Nyertesek értesítése

A nyertes a kapcsolatot privát üzenetben vesszük fel. A nyeremény átvételének részletei privát üzenetben kerülnek egyeztetésre. Amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem jelzi, hogy nyereményére igényt tart és nem kezdi meg az egyeztetést annak átvételéről, úgy Szervező jogosult a díj átadását megtagadni.

A nyeremény készpénzre vagy más nyeremény tárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Jede Kávé Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz. A Szervező a nyereményt a nyertessel egyeztetett módon adja át.

 1. Egyéb rendelkezések

A nyereményjáték és a promóció során a résztvevők a Jede Kávé Kft. számára adják meg az adatokat.

Instagram a nyereményjátékot semmilyen formában nem szponzorálja, üzemelteti, működteti vagy támogatja, kizárólag a játék platformját biztosítja.

Szervező fenntartja játékszabályzat változtatásának jogát.

Kövess minket máshol is

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.