Ahogy az idő egyre jobban bekuckózva tart minket az otthonunkban, úgy adatik meg a lehetőség a sütés-főzésre! Hoztunk egy brownie receptet, amit sokan fognak szeretni! Nagy kedvence lesz azoknak, akik szeretik a csokit és a kávét! Figyelem! Recept leírás következik!
Elkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 20 perc + hűtés
Mennyiség: kb 12 szelet, 20 x 25 cm tepsiben elkészítve
Hozzávalók:
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
- 1 adag espresso Balance szemeskávénkból
Szükséged lesz egy nagy keverőtálra, ebben kevered össze az alapanyagokat. Első lépésben vízgőz fölé teszed a tálat és megolvasztod a csokit. Utána leveszed a vízgőzről a tálat, majd beleteszed a vajat, cukrot és a tojásokat, amit homogén állagúra keversz. Ezután a száraz hozzávalókat is hozzáadagolod folyamatos keverés mellett. Miután megvagy vele, hozzáadod az egy adag frissen lefőzött espresso kávét és összekevered.
A masszát tepsibe öntöd és előmelegített 175 fokos sütőben 20-25 percig sütöd. Szeletelésnél egy kicsit várj vele, hagyd kihűlni! Jó étvágyat kívánunk!