fbpx

Livenza olasz szemes kávé

Terület:Ethiopia
Fekvés:
Pörkölés:
Ízjegyek:étcsokoládé, jázmin virág

1000g 9 590Ft

(Egységár: 9590 Ft / kg)

Availability: Készleten

MennyiségÁrKedvezmény
1 - 29 590Ft0%
3 - 59 110Ft5.01%
6 - 98 630Ft10.01%
10+7 670Ft20.02%

Jellemzők

Ez a kávé a legjobb etióp arabica fajták tökéletes keveréke, amely kivételes élményt nyújt a kávékedvelők számára. A kávé kifejezetten édes, jól kiegyensúlyozott savassága, a jázmin finom virágos jegyei és a fekete csokoládé elegáns háttérízei teszik igazán különlegessé. Közepes testtel rendelkezik, amelyet jól kiegyensúlyozott édesség és optimális hosszan tartó utóízek jellemeznek.

A származási helyhez és zöldkávéhoz igazított pörkölési profil biztosítja, hogy a végső keverék a lehető legjobb eredményt nyújtsa. A „friar’s frock” néven ismert világos eszpresszó pörkölési technika pedig biztosítja a könnyed, mégis aromákban gazdag kávét. A pörkölés visszafogottsága megőrzi a kávé illatintenzitását, míg az alacsonyabb koffeintartalom lehetővé teszi, hogy anélkül tudd élvezni a kávé nyújtotta élményt, hogy a koffein hatása uralkodna el rajtad. 

Tökéletes választás azoknak, akik egy igazán különleges kávét keresnek, amely minden egyes csészében egyedi élményt nyújt.

A pörkölő

Settegrammi
Olaszország fogalom, ha kávéról beszélünk, így olasz kávéinkat a Settegrammi pörkölőmestereinek gondjaira bíztuk. Guido és Enrico barátaink a kezdetektől kísérnek minket utunkon. A megbízhatóan kiváló minőség mellett, folyamatos újításaik, kávé iránti szenvedélyük hatására részesülhetünk első osztályú, és igényeinkre szabott kávékeverékekben.

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.

Kövess minket máshol is