fbpx
Őszi nyereménycsomag2023

🍁Őszi nyereményjáték 🎉

Kedves KoffeinRoasters játékos!

Örülünk, hogy részt fogsz venni az Őszi nyereményjátékunkban, de mielőtt hátra dőlve várod a sorsolást, ismerd meg a játékszabályokat! A játékban való részvétel feltétele:

  • 🖋 írd meg kommentben melyik tárgyi ajándékot szeretnéd a garantált nyereménycsomag mellé Koffein Roasters egyedi termékei: kávéscsésze, notesz vagy thermo bögre
  • 👥 Kommentben jelöld meg pajtid, akivel innál egy isteni sütőtökös latte-t és hangolódnál az Őszi kuckózásra!

Sok sikert! Mi szurkolunk Neked!

A Játék neve és szervezője

A “Őszi nyereményjáték” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Koffeinroasters Facebook és Instagram oldal (Koffein Group Kft 1023 Budapest, Bécsi út 3-5 (a továbbiakban: Szervező).

A játékot a Koffeinroasters szervezi és bonyolítja le.

A Játékban részt vevő személyek:

A Játékban részt vehet minden természetes személy aki a 14. életévét betöltötte, (továbbiakban: Játékos).

Az a Játékos, aki a 14. életévét betöltötte, de 18. életévét még nem töltötte be, vagy egyéb okból korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, a Nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a Nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen.

Játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével, vagy gondnokával együtt – elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt– jogosult.

A Játékban a Koffeinroasters  – Koffein Group Kft.,/ munkavállalói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Játék menete:

A Játék Instagram és Facebook oldalunkon együtt zajlik. Azok a játékosok, akik a Koffeinroasters hivatalos Instagram és Facebook oldalán a nyereményjátékhoz tartozó posztban felsorolt kérésnek, feltételnek eleget tesznek a megadott határidőn belül, részt vesznek a játékban és bekerülnek a sorsolásba. A sorsolás a kommentelők között történik.

A Játék időtartama:

A játék 2023.10.26. 12:00-tól – 2023.11.05-én 24:00-ig tart. Sorsolás: 2023.11.06-án lesz megtartva. A nyertes nevét, sztoriban találjátok majd 2023.11.06-án.

A nyereményeket a Lebonyolító sorsolja ki a játékkör lezárását követően a feltételeknek eleget tett játékosok közül.

A nyeremények kisorsolása egy, a véletlenszerűség elve alapján működő programmal történik.

Nyeremények, nyertesek:

A Játék nyereményét a Koffeinroasters – Koffein Group Kft., Czikkcakk Panni és Csupaszörp Hungary  ajánlotta fel.

Nyeremény: 2 db nyereménycsomag kerül sorsolásra. 1 csomag tartalma:

1 db Colombia Excelso 250 g szemeskávé 🫘, 2 db Czikkcakk print, Adj időt magadnak! és az Őszi tájas kép 🖼  és 2 db 0,5 L Csupa Sütőtök Chai Szörp 🍹 és amit TE választhatsz ki az egyedi Koffein Roasters tárgyak közül.

A nyeremények készpénzre nem válthatók és át nem ruházhatóak.

A Játékban pótnyertest hirdetünk, amennyiben 5 munkanapon belül a nyertes megkeresésünkre nem válaszol.

A nyertest Instagram és Facebook sztoriban hirdetjük ki, aki 5 napon belül köteles felvenni velünk Facebook és Instagram privát üzenet formájában a kapcsolatot.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

  • Ha nem ír privát üzenetet az Instagramon 5 napon belül.
  • ha a Megbízott megkeresésére 5 munkanapon belül nem válaszol;
  • ha nem lehet felvenni a nyertessel e-mailben a kapcsolatot;
  • ha a nyertes úgy nyilatkozik, hogy a nyereményt nem tudja, vagy nem akarja átvenni.
  • egyértelműen bizonyítható, hogy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
  • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja;
  • jelen Játékszabályzat bármely pontját megsérti.

Nyertesek értesítése

A nyertessel a kapcsolatot privát üzenetben vesszük fel. A nyeremény átvételének részletei privát üzenetben kerülnek egyeztetésre. Amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem jelzi, hogy nyereményére igényt tart és nem kezdi meg az egyeztetést annak átvételéről, úgy Szervező jogosult a díj átadását megtagadni.

A nyeremény készpénzre vagy más nyeremény tárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Koffein Group Kft. a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz. A Szervező a nyereményt a nyertessel egyeztetett módon adja át.

Egyéb rendelkezések

A nyereményjáték és a promóció során a résztvevők a Koffein Group Kft. számára adják meg az adatokat.

Instagram és a Facebook a nyereményjátékot semmilyen formában nem szponzorálja, üzemelteti, működteti vagy támogatja, kizárólag a játék platformját biztosítja.

Szervező fenntartja játékszabályzat változtatásának jogát.

Advent első vasárnapja

Kávés Karácsony

Ajándék ötletek és kávés különlegességek karácsonyra! Amennyiben te is kávérajongó

Kövess minket máshol is

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.