Jellemzők
San Josétól délre találhatók Tarrazú hegyei, melyek között a védett Csendes-óceáni partok mentén található a világ egyik leghíresebb kávétermelő vidéke, ahol 1200-2000 m között termesztik a legkiválóbb kávékat. A gazdag vulkanikus talaj, az ültetvények tengerszint feletti magassága, valamint a napfény, a hőmérséklet és a csapadék tökéletes kombinációja biztosítja a feltételeket a kivételes minőségű kávé előállításához.
A végeredmény pedig egy fantasztikusan krémes testű kávé, amiben kellemes savak emelik ki a vad cseresznyére, illatos sárgabarackra és mandulára emlékeztető ízjegyeket.
A pörkölő
Koffein Roasters
Több év pörkölőpartnereinkkel közös munka után eljött az ideje, hogy az alapoktól kezünkbe vegyük a kávéink megalkotását. A zöldkávé kiválasztása egy nagyon izgalmas feladat a minták bekérésétől és a cupping folyamat meglepetéseitől kezdve az első kávészsákok megérkezéséig. Fogadjátok szeretettel az első fecskéket, amiket pörkölőmestereinkkel Gáborral és Ádámmal közösen az alapoktól álmodtunk meg nektek. Büszkeséggel tölt el minket a polcainkon sorakozva látni ezeket a csomagokat és visszaemlékezni az útra és az élményekre, amik ide vezettek.
Neked ajánljuk
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Gőzölgő ajánlatok, forró tudnivalók és exkluzív finomságok csak a kiválasztottaknak.